Ons boekingskantoor is open van
maandag - vrijdag tussen 09.00 uur tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur.
(Weekenden & feestdagen gesloten)

Verhuurkantoor
De Zandkreek


WhatsApp of bellen:
06 14998583Het Coronavirus & jouw boeking

Heb je een verblijf geboekt in De Zandkreek? En heb je vragen over het Coronavirus (COVID-19) en wat hier de gevolgen van zijn voor jou? Weet dat wij de situatie nauwlettend in de gaten houden. Verder informeren wij je via onze website over onze voorwaarden en het annuleringsbeleid. Naarmate de situatie ontwikkelt, passen wij de informatie aan.

Het laatste nieuws over het Coronavirus (COVID-19) vind je bij de Rijksoverheid. www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Angst voor het Coronavirus of het willen mijden van contact in verband met het Coronavirus is geen gegronde reden voor annuleren. Mocht je toch besluiten om je verblijf te annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van De Zandkreek van toepassing. Neem bij annulering zelf contact op met ons boekingskantoor. Je vindt deze contactgegevens ook in de bevestigingsmail van de boeking.

Als het Kampgebouw beschikbaar is, dan kan Stichting De Zandkreek in principe de dienst leveren en moet je gewoon betalen. Mocht de locatie niet gebruikt kunnen worden vanwege coronamaatregelen, bijvoorbeeld als je met een groep bent van meer dan 2 personen die niet op hetzelfde adres wonen, dan wordt in overleg naar een oplossing gezocht.

Indien je verblijf niet door kan gaan wegens de wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus, kun je binnen twaalf maanden omboeken, maximaal twee keer, zonder extra kosten. Dit geldt alleen voor boekingen gedaan na 28-04-2020. Een annuleringsverzekering wordt daarom aanbevolen.

Zie ook: Vakantie annuleren
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-vakantie/vakantie-annuleren-en-reisvouchers

Ons boekingskantoor is open van maandag - vrijdag tussen 09.00 uur tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. (Weekenden & feestdagen gesloten).Nationaal Kamp Hattem